Wat maken we?

U bent bij ANTON – Kleermaker aan het juiste adres voor allerlei soorten heren maatwerk. Een compleet maatpak behoort tot de mogelijkheden, maar ook losse kledingstukken zoals (winter)jassen, colberts, overhemden of pantalons. Ook maken wij gala- en gelegenheidskleding. Smoking, jacquet of rokkostuum, het kan allemaal!

Hoe gaan we te werk?

Een maatpak (of pantalon, overhemd, of smoking) wordt persoonlijk voor u ontworpen. Anton zoekt de klant thuis op, om samen stoffen en modellen uit te kiezen. Bij ANTON – Kleermaker heeft u ruime keuze in bovenstoffen en voeringen, in veel verschillende kleuren, dessins en gewichten. De meeste stoffen komen uit Engeland.

Daarna kan het echte werk beginnen. U wordt met uiterste precisie opgemeten, want met deze maten wordt een patroon getekend. Het pak wordt voor de eerste keer in elkaar gezet voor een zogenaamde eerste doorpas. Anton komt dan weer langs om het kledingstuk met u te passen. Bij het maken van een maatpak gebeurt dit een keer of drie. Op deze manier kan het kledingstuk volledig op maat gemaakt worden, én volledig aangepast op de wensen van de klant. Zo bereiken we het perfecte resultaat.

‘Een goed pak dient als ondersteuning voor het lichaam dat je hebt.’